Şampiyonlar Ligi 2018-19 kim kazanır?

Şampiyonlar Ligi 2018-19 kim kazanır?

Şampiyonlar Ligi 2018-19 kim kazanır?

2018-19 sezonunda Şampiyonlar Ligini  kim kazanır?

Avrupa yarışmalarının yeni sezonu, Real Madrid'in dördüncü ardışık unvanını kazanmayı umuyor Şampiyonlar Ligi grup sahnesinin çekilişi Ağustos ayında yapıldı ve kartlarda çok sayıda yüksek profilli çatışma çıktı. Avrupa'da heyecan, bu yılın başlarında, '' Ölüm Grupları '' ile bir araya geldiğinde, Fransız şampiyonlar Paris Saint-Germain gibi, C grubu Liverpool'da ve Juventus yıldızı Cristiano Ronaldo'nun eski evine dönerken Manchester United'ın yanı sıra eski patron Jose Mourinho ile bir toplantı. Başka bir yerde, Tottenham bir kez daha Barcelona'yı yenme zorluğuyla karşı karşıya kalırken, Dortmund'un Avrupa Ligi'nin şampiyonu Atletico Madrid ile karşı karşıya kalması için elverişsiz bir grup çekmesine sahip oldu.

Manchester City,bu sezon ilk Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak için güçlü favoriler olarak ortaya çıktı, 9 / 2'lik oran elde etti. Pep Guardiola'nın tarafı henüz Avrupa Kupasını kaldırmayacak ve Lyon, Shakhtar Donetsk ve Hoffenheim gibi iyi bir grupta yer alan yarışı kazanmanın başka bir şansına da sahip olacak. Guardiola'nın Barcelona ile kupayı kazanma tecrübesi var ve Vatandaşlarla başarıyı tekrarlamak için istekli olacağız - çünkü Avrupa Kupası, zengin Manchester tarafını kaçırmış olan en büyük kupa.

Barcelona bu sezon Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak için 5/1 oran verildi, finalde Juventus'u 3-1 yenerek geçen yıl turnuvayı kazandı. Bu sezon yıldız golcüsü Lionel Messi'nin kaptanın kolluğunu üstlendiği ve kulübü Japon tarafında Vissel Kobe'ye katılacak olan Andres Iniesta'nın onurunu devralan ilk sezon olacak. Katalan takımının zorlu bir grubu var ve Old Leagueford'da Manchester United'a karşı 3-0'lık bir galibiyet kaydetmiş olan Premier Lig sezonuna güçlü bir başlangıç ​​yapan Tottenham Hotspur ile yüzleşmek zorunda kalacak.

Bu yaz Juventus'a katılan Portekizli megatar Cristiano Ronaldo'nun 100 milyon liralık bir transferde İtalyan şampiyonu 6/1 oran verildi. Ronaldo, üç ardışık Avrupa Kupa galibiyetinin arkasından Serie A takımına katılır - talihi toplamda beşe çıkarır - ve hiç şüphesiz Avrupa zaferine koşuşturacak bir araç olur. Juve, birkaç 'Ölüm Grubundan' birine çekildi ve Portekizli forvet eski Manchester United'a geri dönüş ile ödüllendirildi. Ronaldo'nun Real Madrid için 2013'te Red Devils'i rekabetten düşüren hedefleri olduğu için acı tatlı doğanın yeniden birleşmesi olabilir. Avrupa, Juventus için grev yapamadığı için hedeflerinin ağladığı yere çok iyi gelebilirdi. Bu kampanyaya şu ana kadar Serie A.

Savunan şampiyonlar Real Madrid, bu sezon başarılarını tekrarlamak için 10/1 oran, son üç yıl için yarışmayı kazanarak - ve daha önce hiç yapılmamış olan bir üst üste 4. Avrupa şampiyonluğunu kazanmak için onları sahaya koyar . Ancak Madrid, geçtiğimiz günlerde yönetici Zinedine Zidane'yi Julen Lopetegui ile değiştiren ve hala Ronaldo'nun geride bıraktığı forvet boşluğunu doldurmayı hedefleyen bir geçiş dönemi.

Ligue 1 devleri Paris Saint-Germain, Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak için son 16 etapta Real Madrid'in galibi Real Madrid'in elindeki zafere ulaşarak 7/1 oranı oldu. Fransız tarafı şüphesiz yeni teknik direktör Thomas Tuchel tarafından yönetilen çizgide lider olan Kylian Mbappe ve Edinson Cavani'nin güçlü yanları ile şamandıracaktır. Liverpool'la yapılan bir çatışmada, Kırmızı Yıldız Belgrad ve Napoli'ye karşı mücadeleyi de içeren Grup C'deki Fransız şampiyonlar bekleniyor.

Bayern Münih, geçen sezonun yarışmalarında yarı finale çıkarak Real Madrid tarafından elendikten sonra Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak için 9 / 1'de oranlandırıldı. Niko Kovac, 2013'ten bu yana Alman Avustralyalı Borussia Dortmund'a karşı kazandıkları ilk Avrupa Kupasını kaldıracak olan Bundesliga devlerinin dizilişlerini aldı. Ajax, AEK Atina ve Benfica ile çatışmaları içeren bir grup aşamasını ilerletmenin açık bir görevi ile karşı karşıya geliyorlar.